Heeft u een ervaren elektricien Almelo nodig voor uw verbouwing, renovatie of nieuwbouwwoning? KH Installatietechniek staat voor u klaar! Een groot deel van de installatie van uw woning bestaat uit de installatie van elektriciteit. Als elektricien Almelo voeren wij deze werkzaamheden uit in de nieuwbouw en de verbouw van woningen volgens de NEN normen en richtlijnen. Hierbij kunt u onder andere denken aan installatie van de meterkast, uitbreiding van elektriciteitsgroepen, het aansluiten van rookmelders, verlichting of bedrading. Tevens staan wij voor u klaar bij het installeren van uw telefoon, computer of tv-aansluiting. Bij de installatie kunt u ervoor kiezen om het jaarlijkse onderhoud door ons te laten doen. Zo weet u zeker dat de geïnstalleerde elektriciteit geheel in orde blijft na installatie.

Elektricien Almelo

Elektricien Almelo: voor al uw elektrische aansluitingen!

Als elektricien Almelo adviseren wij u graag over verschillende mogelijkheden voor verlichting in uw tuin, hoofdverlichting of noodverlichting. Ook de juiste sfeerverlichting doet veel voor het uiterlijk van uw woning. Goede verlichting maakt uw woning helemaal af en geeft extra sfeer in de avonduren. Door uw verlichting of andere elektriciteit door ons te laten installeren, voldoet de installatie aan alle eisen, wensen en wettelijke veiligheidsvoorschriften (NEN richtlijnen). Schakel een ervaren en vakkundige elektricien Almelo in bij het herstel van uw elektriciteit, omdat onjuiste installaties of onjuist gebruik tot ongelukken kan leiden.

Contact opnemen met elektricien Almelo

Wilt u graag gebruik maken van onze diensten in de elektra techniek of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. KH Installatietechniek is tevens te bereiken bij een elektrische storing om deze vakkundig te behelpen. Bel ons gerust op 074-2669749 of 06-14446731. Daarnaast kunt u altijd ons contactformulier gebruiken. Uw elektricien in Almelo streeft ernaar uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op: