Installatiebedrijf Almelo
Bij KH Installatiebedrijf Almelo bent u aan het juiste adres voor de juiste en correcte installatie van elektriciteits- en wateraansluitingen. Hierbij kunt u denken aan badkamers en sanitair, elektra techniek, loodgieterswerk, vloerverwarming of verwarming via uw CV ketel, dak- en zinkwerk, ventilatie en het installeren van water ontharders. Tevens kunt u bij ons terecht in geval van storing of lekkage. Uw problemen worden zo snel mogelijk verholpen.

KH Installatiebedrijf Almelo voor uw vloerverwarming

Bent u van plan om een nieuwe woning te bouwen en denkt u erover na om verwarming in uw vloer aan te leggen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u kunnen adviseren over de mogelijkheden. Wij installeren onder andere de gerenommeerde merken Remeha en Nefit CV ketels. Onze vloerverwarming kan gelegd worden op noppenisolatie, bouwstaalmatten of in gefreesd worden in de bestaande afwerkvloer. De vloerverwarming kan zo geïnstalleerd worden dat u zelf per ruimte kunt regelen of u er op dat moment gebruik van wilt maken. Op deze manier kunt u verschillende ruimtes apart van elkaar verwarmen.

KH Installatiebedrijf Almelo voor uw ventilatie

De ventilatie van uw woning is cruciaal voor een aangename en gezonde leefomgeving. Het zorgt ervoor dat overtollig vocht en vervuiling uit de woning verwijderd wordt. Bij de nieuwbouw van woningen is ventilatie een verplicht onderdeel, zodat continue luchtverversing gegarandeerd kan worden. Ventilatie is door KH Installatiebedrijf Almelo in meerdere ruimtes te installeren zoals de keuken, het toilet of de badkamer. KH Installatiebedrijf Almelo luistert naar uw wensen en geeft u graag advies over de mogelijkheden voor uw woning. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem vrijblijvend contact op: