Loodgieter Haaksbergen

Heeft u een loodgieter in Haaksbergen nodig?

Als loodgieter Haaksbergen opereren wij in de regio’s Haaksbergen, Enschede, Almelo, Hengelo en Borne. KH Installatie beschikt over de juiste vakkennis en materialen van professionele kwaliteit die voorzien zijn van het KIWA keurmerk. Het KIWA keurmerk geldt voor de materialen die wij voor drinkwatervoorzieningen en gasvoorzieningen gebruiken, tevens voor materialen voor riolering en ander loodgieterswerk. Wij hebben ruime ervaring in het verhelpen van lekkages alsmede het aanleggen van rioleringen, hemelwaterafvoeren en systemen voor drainage. Al onze werkzaamheden worden gedaan volgens de NEN richtlijnen, zodat alles bouwtechnisch in orde is.

Loodgieter Haaksbergen bij lekkage of groot onderhoud

Wij helpen u graag als loodgieter Haaksbergen wanneer u last heeft van lekkage. Lekkage kan behoorlijke schade aanbrengen aan onder andere uw parketvloer of muren, waardoor u vaak op korte termijn op zoek bent naar een loodgieter in uw regio die de lekkage kan verhelpen. Bij lekkage zijn wij het beste telefonisch te bereiken, andere vragen of aanvragen kunt u ook gerust via de e-mail doen. Bij een groter project voor loodgieter Haaksbergen maken wij eerst een afspraak voor u voor een werkopname om de situatie ter plekke te bekijken. Naar aanleiding daarvan wordt er een offerte voor u opgesteld. Wanneer alles naar tevredenheid geregeld is, wordt er een datum gepland waarop de loodgieterswerkzaamheden worden uitgevoerd.

Meer weten over loodgieter Haaksbergen?

Naast loodgieterswerk doen wij andere werkzaamheden zoals installatie van badkamers en sanitair, elektrotechniek, het aanleggen van vloerverwarming, dak- en zinkwerk, waterontharders en ventilatie. Bent u benieuwd naar de afgeronde projecten van KH Installatietechniek, of wilt u meer informatie over loodgieter Haaksbergen? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Heeft u vragen? Stel ze via het onderstaande formulier of bel ons op 074-2669749. Ook voor spoed bij lekkage belt u direct 074-2669749.

Neem vrijblijvend contact op: